1 Varekunnskap
fiskedisken.no

Innhold i modulen

  • 1.1 Beskrivelse av tema
  • 1.2 Ord og uttrykk
  • 1.3 De mest kjente fiskearter
  • 1.4 Fiskeråstoffets egenskaper
  • 1.5 Fisk i særklasse -DVD
  • 1.6 Hva sier forskriftene


  • For instruktøren

  • 1.1 Kursopplegg Varekunnskap.doc
  • 1.2 Foiler Varekunnskap.ppt


  •  

    I det daglige arbeid ved sjømatdisken er god varekunnskap et nødvendig grunnlag for kvalitet, service og lønnsomhet. Denne modulen tar for seg en enkel innføring i fiskeråstoffets naturlige egenskaper og gir forklaring på noen daglige ord og uttrykk. Videre henvises det til hvor det kan hentes mer kunnskap om de vanligste fiskearter som selges over disken, og hjelp til å skaffe seg mer innsikt i hvordan fangsten foregår på sjøen.