5 Aktivt salg
fiskedisken.no

Innhold i modulen

  • 5.1 Beskrivelse av tema
  • 5.2 Gode råd om kundebehandling
  • 5.3 Gode råd om samsalg
  • 5.4 Gode råd om aktiviteter
  • 5.5 Gode råd om tilbereding


  • For instruktøren

  • 5.1 Kursopplegg Aktivt salg.doc
  • 5.2 Foiler Aktivt salg.ppt


  •  

    Fiskedisken inngår som en del av butikkens ferskvareprofil. Hensikten skal være å presentere et attraktivt tilbud mot kundemarkedet som ligger i butikkens område, og tilfredsstille både kundekrav og butikkens målsetting.

     

    Salg av sjømat skal bidra til å øke butikkens omsetning og lønnsomhet. For å oppnå dette må det, i tillegg til en fin fiskedisk, stilles krav til selgeren bak disken. I denne modulen beskrives hvordan kjøp og salg fungerer, og noen gode råd om kundebehandling, salg og service.