4 Diskopplegg
fiskedisken.no

Innhold i modulen

  • 4.1 Beskrivelse av tema
  • 4.2 Gode råd om sjømat i disk
  • 4.3 Gode råd om diskopplegg
  • 4.4 Gode råd om mellomlagring
  • 4.5 Gode råd om dagens slutt
  • 4.6 Slik bygger du opp fiskedisken
  • 4.7 Eksempler på fiskedisker
  • 4.8 Hva sier forskriftene


  • For instruktøren

  • 4.1 Kursopplegg Diskopplegg.doc
  • 4.2 Foiler Diskopplegg.ppt
  • 4.3 Slik bygger du fiskedisken.ppt
  • 4.4 Eksempler på fiskedisker.ppt


  •  

     

    Trenden i konsum av matvarer viser et stadig større fokus på fisk og skalldyr, og frambud av ferske delikatesser fra havet har høy status i forbrukermarkedet.

    I dagligvareforretninger inngår fisk og skalldyr som en viktig del av butikkens ferskvareprofil, mens fiskeforretningene har spesialisert seg på salg av fersk sjømat. Felles for alle er å eksponere ferske sjømatprodukter i fiskedisken.

     

    Denne modulen gir praktiske råd i arbeidet med å legge opp fiskedisken. Her beskrives enkle veiledende "kjøreregler" for hvordan disken bør disponeres og kvalitet sikres. Forslag til hvordan disken kan bygges opp trinn for trinn, og fotografiske eksempler på hvordan sjømat eksponeres i fiskedisker, ligger også inne i denne modulen.